Om Transact Nordic

Transact Nordic är en digital performance marketing-byrå, specialiserade på Connected Commerce. Vi skapar performance över alla era kanaler och växer er verksamhet genom ett nära strategiskt samarbete.

Vi skalar er verksamhet över hela Norden

Möt oss på våra kontor i Stockholm eller Göteborg

TRANSACT har en lokal närvaro med två kontor, ett i Stockholm och ett i Göteborg, och är en del av Omnicom Media Group. Vi har ett nära samarbete med en rad mycket begåvade specialister inom Annalect, som utvecklar avancerat beslutsstöd samt cookie-fri digital attribution, och DRUM, som designar effektiva och dynamiska kreativa strategier över alla relevanta digitala beröringspunkter. Tillsammans skapar vi unika performance-lösningar.

Transact Nordic täcker Sverige, Danmark, Norge & Finland.

TRANSACT är även lokalt närvarande i Norden med kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Tillsammans med våra nordiska kollegor arbetar vi effektivt över hela regionen med samma strömlinjeformade processer och marknadsledande tjänster inom performance-marknadsföring och Connected Commerce.

Vi är en del av något större

TRANSACT och Omnicom Media Group är i sin tur en del av Omnicom Group, en global verksamhet med 65 000 anställda som jobbar inom marknadsföring, kommunikation och reklam.  

Vårt community ger oss tillgång till de bästa specialisterna i hela världen och ovärdeliga täta relationer med de största media- och teknologiaktörer på marknaden, såsom Google, Meta och Amazon. Inom bara Transact är vi 1 500 certifierade commercespecialister och vi finns aktiva på fler än 25 marknader globalt. Därav kan Transact hjälpa din verksamhet att skala den digitala närvaron lokalt, regionalt samt globalt.

 

 

Vi definierar vår framgång efter er verksamhets digitala framgång

I TRANSACT utvärderar vi vår egen framgång som verksamhet och individuella specialister efter våra kunders framgång. Vi tror att det är det viktigaste förutsättningen för ett långvarigt och fruktbart samarbete.

Vi skapar och dokumenterar resultat genom effektivisering av hela den tekniska insfrastruktur som kretsar kring kundresan samt optimering av alla relevanta performance marknadsföringsdiscipliner, som exempelvis annonserings- och marknadsteknologi, analytics, dataaktivering, SEM, SEO, sociala medier och marketing automation.

Vi skapar resultat genom optimering av digital media, teknologi, data och processer

Vi vet att även den bästa budgivningsalgoritmen inte kan skapa bra resultat i ett sökprogram om annonstexterna inte är optimerade, sökorden är irrelevanta eller målsidorna är för generiska. Vi vet också att insikter från ett webbanalyssystem inte är värda någonting om implementeringen inte mäter korrekt. Utmärkt innehåll på en webbplats är inte heller värt någonting om Google eller Bing inte kan indexera innehållet på grund av tekniska begränsningar, och exemplen på bristande avkastning från stora investeringar i avancerad marknadsföringsteknologi är tyvärr många.

På TRANSACT bygger vi därför alltid solida, digitala grunder med hjälp av våra väl beprövade och dokumenterade bästa praxis. Vår erfarenhet är att det skapar de bästa förutsättningarna för att prestanda kan skalas.

Vi är alla dedikerade
digital specialister

TRANSACT är en driven organisation som leds och bemannas av specialister. Alla medarbetare i TRANSACT har djup kompetens inom sina respektive områden.

Vi tror att våra kunder får den bästa rådgivningen och uppnår de bästa resultaten om de pratar med människorna som gör jobbet åt dem.

Med andra ord erbjuder vi våra kunder direkt tillgång till alla de skickligaste specialisterna och tillsammans säkerställer de bästa möjliga prestanda för hela din digitala verksamhet.

Ska vi hjälpa till att skala din verksamhet digitalt?

Kontakta oss via formuläret på sidan, eller kontakta oss direkt

Antoine Coopoosamy

Antoine Coopoosamy

Managing Director

antoine.coopoosamy@resolutionmedia.com

Mattias Widestrand

Mattias Widestrand

Chief Operations Officer

mattias.widetrand@resolutionmedia.com

Vi är stolta över våra kunder

Vi hjälper företag med digitala ambitioner som vill skala sin digitala lönsamhet genom att erbjuda ett brett utbud av digitala tjänster och lösningar, inklusive strategisk rådgivning, teknisk utveckling, digital marknadsföring och kundaktivering.

Ska vi samarbeta?

Vi är redo att hjälpa er med era affärsutmaningar